0%

GOBBV – Generaal ontwikkelingsbedrijf


Mrt 2017

Werkzaamheden

De klant wou graag een nieuwe website waar hij zijn bedrijfsruimtes/kantoorruimtes graag wou plaatsen voor informatie voor zijn klanten. Op de site moesten de klanten ruimtes kunnen inzien en alle gegevens kunnen bekijken.

Verder moesten alle ruimtes kunnen verhuurd/verkocht worden. Dit was zeker een uitdagend project en zeer leuk om mee samen te werken.

GOBBV

Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. is een onderneming die streeft naar een duurzame ontwikkeling van onroerend goed en hierdoor een maximale waarde creatie van het onroerend goed probeert te bewerkstelligen. De onderneming bestaat sinds 2007 en richt zich voornamelijk op de markt voor bedrijf onroerend goed. In de toekomst zal er een verschuiving plaatsvinden op het focusgebied, waarbij er ook duurzaam onroerend goed gerealiseerd zal worden voor particuliere bewoning en multifunctionele bebouwing. Binnen de vastgoedmarkt werken wij vanuit twee principes, ontwikkelen vanuit de wensen van de eindgebruiker (co-creatie), alsmede vanuit locatie perspectief.

Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. heeft meerdere succesvolle projecten afgerond. Het eerste project buiten Rotterdam is in Zierikzee afgerond, namelijk aan de Industrieweg 42 te Zierikzee. Een ander project is in de Spaanse Polder gerealiseerd. Het project GOB 5 bevindt zich op de Keersopstraat 15 te Rotterdam. De toekomstige projecten die Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. zal realiseren bevinden zich tevens weer in Rotterdam.